Training & coaching

Training

* Enthousiasme * Inzicht * Training op maat * Praktisch

Tijdens een training worden vaardigheden aangeleerd en wordt kennis verbreed door mij als trainer aan één of meerdere personen. We wisselen de theorie af met veel oefenen. Samen kiezen we een thema en IEN Training & Coaching ontwikkelt en verzorgt de training op maat (online mogelijk). 

  • Effectieve communicatie training 

Wil je helder communiceren met een boodschap die goed overgebracht, ontvangen én begrepen wordt? In deze ‘effectieve communicatie training’ leer je belangrijke elementen van het communiceren met andere mensen. Het gaat hierbij om zowel de verbale als non-verbale communicatie. 

‘De betekenis van je communicatie is de respons die je krijgt’ 

  • NLP training 

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) leert je kortgezegd hoe je denkt. Het gaat over zicht krijgen op wat je doet en waarom. Je wordt je bewust van je gedachten, je stemming en je gedrag. Neuro staat voor de processen in je hersenen. Linguïstisch staat voor de manier waarop je taal gebruikt en hoe je betekenis geeft aan de wereld om je heen. Programmeren gaat over (onbewuste) specifieke patronen en strategieën die je in je leven zelf hebt gecreëerd.  

  • Hospitality training 

Gastvrijheid is het gul zijn in het onthalen of herbergen van mensen en het opnemen of opgenomen worden als gast. Het speelt een belangrijke rol op iedere plek waar mensen elkaar ontmoeten dus feitelijk in iedere organisatie. Bij gastvrijheid is de mindset gericht op de ander, het willen maken van een positieve impact op de ander. Aandacht, enthousiasme, spontaniteit, hulpvaardigheid en bovenal een goede intentie zijn belangrijk bij gastvrijheid. 

  • Essentiële oliën 

Essentiële oliën zijn aromatische, vluchtige stoffen die worden gewonnen uit planten, zaden, bladeren, wortels, bloemen en vruchten. Ze werken 50-70x sterker dan kruiden. Essentiële oliën kunnen door de celwand naar de celkern dringen en zo hun positieve werking uitoefenen. Een krachtig middel ter ondersteuning voor ons lichaam en geest. In deze training leer je over essentiële oliën, ervaar je direct de werking van de olie en hoe je ze kunt toepassen. Leren wat essentiële oliën kunnen betekenen voor jou? 

Coaching

Coaching speelt zich af in het hier en nu en is vooral gericht op ontwikkeling. Waar loop je tegenaan? Hoe kan het beter? Het doel is bewustwording op gang te brengen, zodat je zelf inzicht krijgt om het anders of beter aan te pakken. De focus ligt niet enkel op het halen van doelen, maar ook op het achterhalen van de oorzaak van bepaalde problemen. Tijdens de coachgesprekken kunnen we letterlijk in beweging komen door in de natuur (het Amsterdamse bos) te wandelen. Stap voor stap jezelf leren kennen, je intuïtie te ontwikkelen en te kiezen voor de dingen waar je zelf blij van wordt. Met als doel jou weer in jouw kracht te zetten. Iedereen is uniek, dus elke sessie is op maat en wij kijken per keer wat nodig is op dat moment. 

Coaching kan je helpen bij:  

♥ bewustwording en toepassing van jouw sterke kanten, ontwikkelen van meer zelfvertrouwen 
♥ het leren omgaan met heftige emoties zoals woede, verdriet en de onderliggende behoefte ontdekken 
♥ gedragsverandering (bv assertiever worden) 
♥ loopbaanbegeleiding 
♥ persoonlijke ontwikkeling

Ik kijk er ontzettend naar uit om jou te begeleiden op jouw pad, je liefdevol in je kracht te zetten vanuit rust en vertrouwen. Voel je welkom voor persoonlijk contact via het contactformulier of stuur me een berichtje.